Bejelentkezés

Tudom ebben a rohanó világba sokan mondjátok nehéz előre tervezni, de sajnos ajánlott ha engem szeretnél meglátogatni, :) mivel az élet más területén sem lehet sehova csak úgy beesni! Ez teljesen normális. Nekem is össze kell készülnöm, hogy minden tökéletes legyen köztük én is mire megérkezel! Lávakösves masszász előkészülete több időt igényel, ezért ilyenkor szükséges minimum 1 órás előjegyzés! 

AJÁNLOTT: MINIMUM 1 - 1.5 ÓRÁVAL A KÍVÁNT IDŐPONT ELŐTT /így nagyobb az esély arra hogy a kívánt időpontban tudlak fogadni/ NEKEM IS SZÁMOLNOM KELL AZ IDŐMMEL + SOKSZOR ELFOGLALT VAGYOK EZÉRT EGYBŐL NEM IS BIZTOS HOGY TUDOM FOGADNI A HÍVÁSOKAT. ELŐZŐ NAPI EGYEZTETÉSRE IS VAN LEHETŐSÉG .MINDENKÉPPEN REGGEL 8IG MEG KELL ERŐSÍTENI MERT HA NEM TESZED TÁRGYTALANNAK TEKINTEM A BEJELENTKEZÉST!

Természetesen érkezés előtt 30 perccel is lehet próbálkozni ki tudja de ez ritka;)
- 30 PERCNÉL KORÁBBAN SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM ÁLL MÓDOMBAN SENKIT SEM FOGADNI!!!  KÉRLEK TARTSD TISZTELETBE A DÖNTÉSEMET ÉS ILYEN KÉRÉSSEL NE HÍVJ!!! ÉVEK ÓTA HOZZÁM JÁRÓ VENDÉGEIM SEM TESZIK!!!

OLYAN BEJELENTKEZÉSRE NINCS LEHETŐSÉG , SŐT KIZÁRT HOGY 10-15 PERC MÚLVA NÁLAM LEGYÉL!!! Ilyen bepottyanós gyors vendégeket nem áll módomba fogadtam és ezután sem fogok fogadni! Ha szerencséd van LEGKORÁBBAN ....hívásodtól számított 30 - 40 PERC ELTELTÉVEL TUDSZ MEGLÁTOGATNI.ELÉRHETŐ VAGYOK A SZÁMOTOKRA : H:8-19 óráig K:8-17 óráig Sz:8-19 óráig Cs:8-19 óráig P :8-19 óráig Szombat: nem jellemző hogy dolgozom de vannak kivételes alkamak ilyenkor 11-17 óráig lehet érkezni,Vasárnap:soha nem dolgozom,én is pihenek mint mindenki:)AHOL FOGADLAK:

Igényes, hangulatos ,diszkrét környezet!
Félhomály, gyertyafény, halk zene adja meg a megfelelő atmoszférát hogy kellőképpen ki tudj kapcsolódni a mai rohanó,stresszes világból.A program masszázságyon történik ahol csukott szemmel adhatod át magad a masszázs varázsának.
De ha vizuális típus hatalmas tükör segítségével még izgalmasabb tud lenni a programom:)
FÜRDŐBEN mindent megtalálsz ami a tökéletes komfortérzetedhez kell :
Kb 12 féle illatos és illatmentes tusfürdők /lehet válogatni/szájvíz és 4-5 féle férfi dezodorok közül!
Természetesen üditővel, frissitővel kínállak.