Rólam:

Magamról pár szóban:

Abi vagyok, 36 éves képzett, okleves masszőz! Egész fiatalon 20 évesen ismerkedtem meg a masszáza csodás világával. Ekkor végeztem el az első masszázstanfolyamomat. Mivel megszerettem ezt a különleges világot ezért folyamatosan képeztem magam ami a mai napig tart!Igaz életem során voltak kisebb nagyobb kihagyások mikor az élet más pályára terelt de a masszázs minig jelen volt az életemben. 2009 óta viszont ismét eme csodás hivatás tölti ki a mindennapjaimat. Hosszú évek alatt szerzett tudásom legjavát szeretném számodra átadni és bevezetni téged a masszázs és az érzékiség csodás világába.


Pár szóban milyen is vagyok:

vidám, mosolygós, pozitív beállítottságú nő vagyok, aki imádja az életet megélni és nem csak benne éldegélni közvetlen
magára és környezetére igényes
kellő humorral és határozottsággal megáldott Nő vagyok:)
Akinek az a legfontosabb hogy Te mint Kedves Látogatom a programom alatt tökéletesen erezd magad és a masszázsom után pedig azon járjon a gondolatod mikor is tudunk újra találkozni;)Amit még megemlítenek magamról és fontos lehet :számomra fontos és nagyszerű érzés hogy önzetlenül adhatok , mert számomra a masszázs erről szól.
Senkit ne tévesszen meg a mély hangom a telefonban :):):)Igen bármilyen hihetetlen ez is én vagyok:)Külső adotságaim:Képeim a valóságot tükrözik.Nem szeretek mást mutatni mint amilyen valójában vagyok.Szőke rövid hajam van és barna őzike szemem. 173 cm magas vagyok és 59 kg. Ahogy fenyképeim is mutatják sportos testalkatom van amit köszönhetek a jó géneimnek és a sport szeretetének .Fiatal koromban hosszú évekig úsztam,majd a sport többféle területén is kipróbáltam magam. A mozgás szeretete a mai napig kiséri az életemet ilyen vagy olyan formában:spinning, futás, joga, és a vizi sportok imádoja vagyok! Érdekes lehet hogy imádom az extrém sportokat is :)